Kursinformasjon

NNTS kjører jevnlig kurs i førerkortopplæring, yrkessjåføropplæring eller bedriftskurs. Finner du ikke det kurset du var på jakt etter under kommende kurs, så ta kontakt på tlf eller e-post og meld din interesse.

Vi lager ventelister og starter opp så snart vi får nok påmeldte.

Får du ikke bekreftelse fra oss på e-post innen 24 timer etter du har meldt deg på her, ta kontakt med oss på telefonen.

I tillegg arrangerer vi bedrifts interne kurs for bedrifter eller foreninger på forespørsel. Ta kontakt for nærmere informasjon og tidspunkt vedrørende disse kurs.

Etterutdannelse yrkesdirektivet 35 timer

Yrkessjåførkompetansen skal vedlikeholdes, og alle yrkessjåfører skal delta på regelmessig etterutdanning hvert femte år. Denne er også delt inn i person eller gods transport eller et kombinert løp. På Statens Vegvesen sine sider kan du lese mere om etterutdannelsen, trykk her.
Nord-Norsk Trafikksenter tilbyr kurs i etterutdannelse både for gods og person transport 35 timer, ta kontakt for neste kursdato eller trykk her.

Om du har tatt grunnutdannelsen eller etterutdannelsen for en klasse (for eksempel gods) og har rettighet til å utvide til også persontransport, så tilbyr vi utvidelses kurs. I etterutdannelsen er utvidelses kurset 7 timer ekstra.
Ta kontakt for neste kursdato.

Teorikurs kl B

Teorikurset er frivillig og tar for seg teoridelen for kl B.
Kurset bygger på boken “Veien til førerkortet” kl B fra ATL (webshop.atl.no/nettbutikk/main.aspx )
Stryke prosenten er veldig høy (over 50%) på teorieksamen kl B. Det koster 335,- kr for hver gang du forsøker deg på en eksamen i gebyr til Statens Vegvesen. I tillegg får du karantene i 14 dager hver gang du stryker. Derfor kan et teorikurs være en billig investering for deg. I tillegg får du anledning til å spørre/ diskutere med lærer/ medelever og slikt sett få et faglig mer utbytte, kontra å sitte hjemme å lese.

Teorikurs kl C, C1 og D med grunnkurs.

Kurset dekker teori biten på alle tyngre kjøretøy med unntak av hengerdelen. Vi regner 35 timer med grunnkurset fordelt over alle dagene. Vi ønsker i utgangspunktet å kjøre kurset på dagtid, men om majoriteten av elever kun kan stille på ettermiddag/ kveld, så kan kurset bli flyttet. Starter opp med forbehold om nok påmeldte.

Trafikalt grunnkurs

Trafikalt grunnkurs er ett obiligatorisk grunnkurs for deg som skal ta førerkort for første gang og er under 25 år. Dette gjelder især deg som tenker på mopedførerbevis kl M146, lett motorsykkel kl A1, traktor kl T eller bil kl B
Kurset er på 17 timer og må være fylt 15 år for å ta det direkte her hos oss. Kurset inneholder førstehjelp, mørkekjøring, litt om regler, motivasjon og holdninger.
Mere opplysninger finner du på:
http://www.lovdata.no/for/sf/sd/xd-20041001-1339.html#map008 eller ta kontakt med oss om det er noe du lurer på.

Lastsikring

Kurset er på 9 undervisningstimer og fyller vilkårene i lærerplanen for klasse C. Husk å ta med ute klær og vernesko
Scroll to top

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke ¨denne siden, forutsetter vi at du samtykker til dette

Lukk