Ledige stillinger

Liker du å jobbe med storbil? Eller har lyst å bli sjåførlærer for storbil?

Er du sosial, har engasjement og ønsker å jobbe i en spennende bransje?

Da vil vi komme i kontakt med deg!

 

NNTS er på utkikk etter storbil-lærere eller deg som kunne tenke deg å ta utdannelsen for å begynne å jobbe her hos oss. Vi tilbyr en utfordrende jobb innen opplæring av buss- og lastebil-sjåfører.

 

NNTS opplever for tiden en stor økning i oppdragsmengden og trenger flere storbil-lærere. Vi trenger lærere på kort og lang sikt. Derfor er vi på jakt etter deg som er lærer i dag og deg som kanskje kunne tenke deg å utdanne deg til trafikklærer.

NNTS er en av Norges største enkeltstående trafikkskoler for tunge kjøretøy målt i antall førerkort. Vi har for tiden rammeavtale med Forsvaret som har behov for flere hundre sjåfører per år. I tillegg kommer avtale med NAV og annet sivilt marked. Vi har en stor bilpark, 12 lastebiler klasse C der vi også har tilhengere/semi til 3 av disse, slik at vi kan kjøre CE. Minibuss og vanlig buss, 3 klasse B biler og to tilhengere for BE/D1E og C1E.

Kjøring på vinterføre er utfordrende og det krever opplæring. Vi er et av tre steder i Norge som driver med sikkerhetskurs på bane for tyngre kjøretøy. Her ønsker vi å bidra til å utvikle din kompetanse slik at du kan bidra til denne viktige delen av vår virksomhet. Vi har 5 vogntog og 2 busser i tillegg til en bane med flere is-felt til å hjelpe oss. Banen har en lengde på nesten 3 km og blir hyppig brukt til glattkjøringsøvelser. Banen har drift på vinterhalvåret, og her har vi ca. 1000 elever i året. Banen brukes året rundt for øving på grunnleggende kjøreopplæring.

Yrkessjåførdirektivet (YSK) er for lengst innført også i Norge. NNTS var en av de første skolene som var godkjent for dette i Norge, og vi legger mye ressurser i å utvikle/fornye oss på dette feltet. Nye kontrakter vil gjøre at vi ser for oss flere steder i landet som har behov for YSK-kursing. Vi ønsker at du kan være med på å bidra i undervisningen for denne krevende kundegruppen på flere lokasjoner. Vi gjennomfører både grunn- og etterutdannelsen i både person- og godstransport.

 

Er du ferdig godkjent lærer klasse D1/D/DE og eller C1/C/CE og ønsker nye utfordringer? Vi har 2 ledige stillinger som trafikklærer på tyngre kjøretøy og trenger deg så snart som mulig. Ta gjerne kontakt med oss for nærmere informasjon.

 

Er du erfaren yrkessjåfør som kunne tenke deg å starte på utdannelsen som trafikklærer og på sikt begynne å arbeide for oss?

Vi er villig til å bidra med hospitering/erfaring og om nødvendig med økonomisk støtte under utdannelsen.

Det norske løpet for utdannelsen innebærer at man må ta grunnutdannelsen for å bli klasse B-lærer først. Dette tar 2 år.

Der er det 2 muligheter:

  1. Høyskolen i Oslo og Akershus på Kjeller nært Oslo tilbyr dette studiet. Les mer om inntakskrav og om studiet her.
  2. Universitetet i Nord, med studiested Stjørdal, er den største skolen. Les mer om studiet her.

Når man er ferdig utdannet og godkjent som lærer for klasse B, må man bygge på med en utvidelse til storbil. Dette kan bare per dags dato gjøres ved Universitetet Nord i Stjørdal. Les mer om det studiet her.

 

Du kan ha rett til lån/stipend fra Statens lånekasse under skolegangen og vi ved NNTS kan være villig til å bidra økonomisk under skolegangen for den rette person. Er du den person? Ikke nøl med å ta kontakt.

Felles for stillingen(e) er at NNTS tilbyr gode lønnsvilkår, pensjon og forsikringsordninger.

Ikke nøl med å ta kontakt på telefon eller e-post om du har spørsmål.

Kontaktpersoner:

Faglig: John-Eirik Evenstad, leder trafikkskolen: Tlf. 406 16254/ e-post: fagligleder@nnts.no

Administrativt: Tommy Bogstrand, daglig leder: Tlf. 977 47149/e-post: tb@nnts.no

Scroll to top

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke ¨denne siden, forutsetter vi at du samtykker til dette

Lukk