Ledige stillinger

NNTS opplever for tiden en stor økning i oppdragsmengden og trenger flere storbillærere. Vi trenger lærere på kort og lang sikt. Derfor er vi på jakt etter deg som er lærer i dag, og deg som kanskje kunne tenke deg å utdanne deg til trafikklærer.

NNTS er en av Norges største enkeltstående trafikkskoler for tunge kjøretøy målt i antall førerkort. Vi har for tiden rammeavtale med forsvaret som har behov for flere hundre sjåfører pr år. I tillegg kommer avtale med NAV og annet sivilt marked. Vi har en stor bilpark, bestående av 12 lastebiler kl C der vi også har hengere/semi til 3 av disse slik at vi kan kjøre CE. Lett lastebil, minibuss og vanlig buss, 3 klasse B-biler og 2 hengere for BE, D1E og C1E.

Kjøring på vinterføre med tunge kjøretøy kan være utfordrende, og krever spesiell opplæring. Vi er en av tre plasser i Norge som driver med sikkerhetskurs på bane tyngre kjøretøy, her ønsker vi å bidra til å utvikle din kompetanse slik at du kan bidra til denne viktige delen av vår virksomheten. Til å hjelpe oss har vi 5 vogntog og 2 busser i tillegg til en bane med flere is-felt. Banen har en lengde på nesten 3 km og blir hyppig brukt til «glattkjøringsøvelser». Banen har drift på vinterhalvåret og i løpet av en sesong kurser vi ca 1000 elever. Banen brukes forøvrig til grunnleggende kjøreopplæring året rundt.  

Yrkessjåførdirektivet (YSK) er for lengst innført også i Norge. NNTS var en av de første skolene i landet som var godkjent for dette, og vi legger mye ressurser i å utvikle/fornye oss på området. Nye kontrakter vil gjøre at vi ser for oss flere hundre elever i året med behov for YSK-kursing. Vi ønsker at du kan være med på å bidra i undervisningen for denne krevende kundegruppen. Vi gjennomfører grunn- og etterutdanning i både person- og godstransport.

 

Er du ferdig godkjent lærer klasse D1/D/DE og/eller C1/C/CE og ønsker nye utfordringer? Vi har 2 ledige stillinger som trafikklærer på tyngre kjøretøy, og trenger deg så snart som mulig. Ta gjerne kontakt med oss for nærmere informasjon.

 

Er du erfaren yrkessjåfør, som kunne tenke deg å starte på utdannelsen som trafikklærer, og på sikt begynne å arbeide for oss?

Vi er villig til å bidra med hospitering/erfaring og om nødvendig med økonomisk støtte under utdannelsen. Det norske løpet for utdannelsen innebærer at man først må gjennomføre toårig grunnutdannelse for å bli trafikklærer i lette klasser. Man har mulighet for å velge to ulike studiesteder:

1) Høyskolen i Oslo og Akershus, med studiested på Kjeller. Les mer om inntakskrav og informasjon om studiet her.

2) Universitet Nord, med studiested Stjørdal er den største skolen. Les mer om studiet her.

Når man er ferdig utdannet og godkjent som lærer for kl B, fortsetter man med utvidelse til storbil. Dette kan pr dags dato kun gjøres ved Universitet Nord i Stjørdal. Informasjon om studiet finner du her.

Du kan ha rett til lån/stipend fra Statens lånekasse under skolegangen, og vi ved NNTS kan være villig til å bidra økonomisk for den rette person.

 

Felles for alle stillingene er at NNTS tilbyr gode lønnsvilkår, pensjon og forsikringsordninger.

Ikke nøl med å ta kontakt på tlf eller e-post om dere har spørsmål.

 

Kontaktpersoner:

Administrative spørsmål rettes til daglig leder Tommy Bogstrand, tlf 977 47149, e-post tb@nnts.no.

Faglige spørsmål rettes til faglig leder John-Eirik Evenstad, tlf 406 16254, e-post fagligleder@nnts.no.

Scroll to top

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke ¨denne siden, forutsetter vi at du samtykker til dette

Lukk